top of page
IMG-20201024-WA0000_edited_edited.jpg

MEER OVER MIJ

'In love I live I move I exist'

Ik hou van het leven zoals het is, met alle ups en downs, donkere en lichte kantjes. Ik hou van het glas dat halfvol is en geniet van alle verandering ook al is dat niet altijd meteen makkelijk. Na mijn opleiding keramiek en fotografie en door de economische crisis tijdens mijn afstuderen ben ik in heel veelzijdige en boeiende jobs terecht gekomen. Ik hield enorm van reizen en het leren kennen van andere culturen.

Rond mijn 30ste kwam ik in zwaar weer terecht, alles sloeg tegen en was moeilijk. Ik leek alles te verliezen, zelfs mijn gezondheid. Het is toen dat ik de waarde van mijn lichaam besefte. En de nood om er goed voor te zorgen. Het was de start van een diepgaande innerlijke reis.

De jaren daarop ontmoette ik veel inspirerende mensen. Ik vond kracht in rituelen zoals zweethutten en vuurlopen, in meditatie en mindfulness. Ik volgde een opleiding integratieve massage en lichaamswerk bij Geert van Coillie, leerde verbinden door Biodanza, ontdekte hoe ik mij kon uiten via het Stemwerk van Jean-René Toussaint en verdiepte mij in verschillende vormen van natuurreligieus bewustzijn. 

De laatste jaren kwam daar tantra bij, het voelde als thuiskomen, de kers op de taart. De oerkracht in mezelf en de universele energie die we allemaal in ons dragen kwam naar boven en deden mij verder ontplooien. Het deed me op een intense en krachtige manier ontdekken wie ik ben en wat ik wil met mijn leven.

Al deze boeiende ervaringen hebben geleid tot het werk dat ik voorstel op mijn website. 

Doorheen mijn verhaal speelt de natuur een belangrijke rol. Al van kindsbeen af is zij mijn thuis, de vader en moeder die me voeding en evenwicht geeft, waar ik tot rust kom. Ik geniet ervan, onderzoek ze graag, hou van haar taal en hoe zij voor eenheid zorgt.

Keramiek doe ik ook nog steeds. Het werken met klei geeft me focus en maakt mijn hoofd leeg. Onlangs heb ik een atelier geopend waar iedereen welkom is. Als je hierin interesse hebt, neem een kijkje op www.kostbaargoed.com 

bottom of page