top of page

HOE WERK IK?

samen

Bij een eerste afspraak starten we met een gesprek, eventueel gevolgd door massage. Dat geeft jou en mij de kans om elkaar te leren kennen en te voelen of er een klik is. Als het goed voelt kan je bij een volgende afspraak kiezen uit het aanbod onderaan. Ga je voor verdieping in massage? Of is er meer nood aan seksueel lichaamswerk?

Bij de start van elke sessie kijken we naar jouw persoonlijke situatie, naar wat jij op dat moment nodig hebt. Ik put inspiratie uit mijn ervaring en aanvoelen en zorg voor een veilige omgeving. Lichaamswerk is de basis van mijn werk maar als aanraken moeilijk is kan je ook kiezen voor een deugddoend gesprek tijdens een wandeling in het groen.

MASSAGE

Mijn vorm van massage gaat over liefdevolle aanraking van lichaam en ziel. Ik werk met olie en maak gebruik van verschillende technieken: strijkingen, kneden, pulsen, energetisch werk. Daarbij volg ik vooral mijn intuïtie. Ik stem me op jou af en neem je mee op een innerlijke reis waarbij ik je uitnodig om diep in jezelf te gaan, te ervaren, jouw gevoelens en emoties toe te laten. Je hoeft zelf niks te doen, kijk wat er komt, geniet.

Ik werk op een massagetafel en blijf zelf gekleed. Jij krijgt een zachte warme doek over je lichaam, enkel het deel waar ik masseer wordt ontbloot. Zo blijf je lekker warm en kan je met een veilig en ontspannen gevoel genieten.

IMG_0151_edited_edited.jpg
IMG_2014.jpg

TANTRISCH SEKSUEEL LICHAAMSWERK

In deze sessie maak ik gebruik van aanraking en tantrisch seksueel lichaamswerk om lijf, hart en geest te openen, te verzachten en op elkaar af te stemmen. Op deze manier kunnen trauma's geheeld worden, huidhonger gestild, emoties geuit. Je zit terug goed in je lijf en staat weer sterk in je schoenen.

We bouwen dit langzaam op, ik let op jouw feedback en luister naar jouw noden, zo bepalen we samen wat er gebeurt. Uitwisseling in aanraking kan er zijn, altijd met toestemming en met respect voor elkaar en elkaars grenzen. 
Ik gebruik mijn kwaliteiten en ervaring, en zorg voor een veilige en comfortabele omgeving. 

Voor deze sessie is het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen en te voelen of het klikt. Daarom vraag ik om eerst een afspraak voor een massage te maken. Zo kan ik horen wat jouw verwachtingen zijn en kan ik verduidelijken wat ik kan bieden.

WANDELING + GESPREK

Een gesprek tijdens een natuurwandeling omdat gronding zo belangrijk is of aanraken even niet aan de orde is. De natuur geeft rust en voedende kracht om het leven aan te kunnen. Ze kalmeert en laat overbodige gedachten verdwijnen.
We gaan op stap en ademen, beleven, genieten van de stilte en vertellen wat nodig is. Ik hoor graag hoe het met je gaat, leef me in en bied een luisterend oor. Misschien vinden we een andere manier om tegen een situatie aan te kijken? We zetten de dingen op een rijtje. Zoeken lichtpuntjes, uitwegen, nemen hobbels maar kunnen ook wel es goed lachen.
Na dit heerlijke natuurbad kan je verkwikt weer naar huis.

IMG_0327_edited_edited.jpg
bottom of page