top of page

Ik hou van het leven zoals het is, met alle ups en downs, donkere en lichte kantjes.

Ik hou van het glas dat halfvol is en geniet van de constante verandering in mijn leven, ook al is dat niet altijd de makkelijkste weg.

Na mijn opleiding keramiek en fotografie en door de economische crisis tijdens mijn afstuderen ben ik in heel veelzijdige en boeiende jobs terecht gekomen. Ik heb veel gereisd en hou van het leren kennen van andere culturen.

Rond mijn 30ste kwam ik in een omwenteling terecht. Mijn leven draaide ondersteboven en alle zekerheden vielen weg: werk, relatie, zelfs mijn gezondheid. Het is dan dat ik de waarde van mijn fysieke lichaam besefte, en de nood om er goed voor te zorgen. Het was de start van een diepgaande innerlijke en spirituele reis.

De jaren daarop ontmoette ik veel inspirerende mensen. Ik vond kracht in sjamanistische rituelen zoals zweethutten en vuurlopen, in meditatie en mindfulness. Ik volgde een opleiding integratieve massage en lichaamswerk bij Geert van Coillie, leerde verbinden door Biodanza, ontdekte hoe ik mij kon uiten via het Stemwerk van Jean-René Toussaint en verdiepte mij in verschillende vormen van natuurreligieus bewustzijn. 

Later kwam daar tantra bij, het voelde als thuiskomen, de kers op de taart! De oerkracht in mezelf en de universele energie die we allemaal in ons dragen kwam naar boven en deden mij verder ontplooien. Het deed me op een intense en krachtige manier ontdekken wie ik ben en wat ik wil met mijn leven.

Al deze boeiende ervaringen hebben geleid tot het werk dat ik voorstel op mijn website. 

Doorheen mijn verhaal speelt de natuur een belangrijke rol. Al van kindsbeen af is dat mijn thuis, de hemelse vader en aardse moeder die me voeden en waar ik tot rust kom. Ik hou van deze aardbol, van haar geur en haar taal en hoe zij voor balans en eenheid zorgt.

Ik hou van het gevoel van klei in mijn handen. Het samenspel van aarde, lucht en vuur dat zich wonderlijk kan vertalen in keramiek. Het werken met klei geeft me focus en maakt mijn hoofd leeg. Als je hierin interesse hebt, neem een kijkje op Insta kostbaar_goed 

boeket droogbloemetjes
foto van Katrin Smets

"In love I live, I move, I exist"

logo van praktijk van Katrin Smets

Seksuele kracht is levenskracht! Het is de atoomenergie in je eigen lichaam. Jouw lichaam is er helemaal voor jou, een rijke bron van wijsheid en jouw allertrouwste partner.

Mensen leren houden van en leren luisteren naar hun lichaam is mijn passie en levenswerk. Heel graag neem ik je daar in mee.

bottom of page