top of page

Voor wie?

Deze sessies zijn voor iedereen die de behoefte en zin voelt om te groeien door aanraking. ​

Als je door een moeilijke periode gaat en inzicht en vertrouwen nodig hebt. Als je trauma wil helen, iets uit je lijf wil krijgen of er weer in thuis wil komen. Voel je welkom als je meer wil leren over wat lichaamswerk voor jou kan betekenen, over het verrijkende van tantra en de spirituele ervaring van sacred sexuality.

In mijn praktijk ben je welkom als individu of als koppel. Als individu maakt het niet uit hoe je je definieert, vrouw, man of misschien nog anders. Wel is er een verschil in beleving tussen mannen en vrouwen. Fysiek ben je anders gebouwd, maar ook emotioneel en mentaal liggen de accenten vaak anders. Het is heel fijn om hier meer inzicht in te krijgen.

warme en sfeervolle praktijkruimte

Als vrouw

Hoe is de relatie met jouw lichaam? Kan je de schoonheid zien van jouw unieke lijf? Hoe beleef jij intimiteit en seksualiteit? Hoe sta je tegenover aanraking? Vind jij het makkelijk om emoties te benoemen en te voelen wat er in je leeft?

In welke levensfase zit je? Heb je nog je maantijd? Of maak je de overgang naar wijze vrouw, hoe ervaar je deze intense periode?

 

Met mijn kennis en open geest wil ik je graag begeleiden in welke fase je ook zit. Ook als de relatie met je lichaam moeilijk is door misbruik, borstkanker of als het toelaten van intimiteit niet makkelijk is, je bent van harte welkom. 

Ik nodig je uit jezelf beter te leren kennen, met al je gelaagdheid, met al de wijsheid die in je zit. Ik raak je aan met warmte en zachtheid zodat je hart open komt en jouw seksuele levensenergie door heel je lichaam kan stromen.

Als man

Wat betekent man-zijn voor jou? Voel jij je hierin erkend? Hoe ervaar jij je lichaam en hoe goed kan jij jouw emoties verwoorden? Welke rol speelt intimiteit en seksualiteit in je leven? Zoek je meer verdieping hierin?

Misschien heb je al gehoord van tantra en ben je benieuwd welke verrijking het jou kan brengen. Je leert orgastische energie te gebruiken om je zeker in je lichaam te voelen en met volle goesting in het leven te staan.

Soms is het beleven van seksualiteit niet evident. Misschien heb je te maken met erectieproblemen of zit er schaamte omwille van je opvoeding of negatieve ervaringen uit het verleden. Voel je welkom, hier vind je de ruimte en veiligheid om dit te bespreken. Samen zoeken we uit hoe we een oplossing kunnen vinden.

helende aanraking van knie
Katrin Smets_15_edited.jpg

Als koppel

Ook als koppel kunnen jullie bij mij terecht. Een relatie is een geweldig en intens avontuur maar ook een hele rollercoaster met ups en downs. Misschien zijn jullie door de jaren heen uit elkaar gegroeid en weet je niet hoe de kloof te dichten, of is er iets gebeurd wat jullie relatie uit evenwicht brengt?

 

Als jullie er moeilijk zelf uitraken kan het verhelderend werken om je verhaal te vertellen aan een onafhankelijke, professionele derde. We onderzoeken hoe jullie situatie precies in elkaar zit, ieder heeft de ruimte om zijn of haar kijk op de situatie uit de doeken te doen. Je leert écht luisteren naar elkaar en je partner en jullie relatie te bekijken vanuit een ander perspectief. Het is verrijkend om opnieuw oprecht te connecteren en helder te kunnen communiceren met elkaar.

Wanneer jij graag een afspraak wil maken, maar het water voor je partner (nog) te diep is ben je ook welkom. Ik geef je tips en oefeningen mee waar jezelf mee aan de slag kan en die je ook kan meenemen in jouw relatie.

twee mensen luisteren begripvol naar elkaar
bottom of page