top of page
Wat bied ik aan?
mooie en rustige massageruimte
Gesprek

In een gesprek ga ik in de eerste plaats naar jou luisteren. Als je iets vertelt aan iemand die echt luistert lucht dat op, vaak kom je zo al tot inzichten. Jij vertelt wat er op dit moment in je leven speelt.

Samen met jou leg ik structuren bloot achter ingesleten gewoontes of vastgeroeste gedachten. Hoe komt het dat je telkens op deze manier reageert? Van waar komen destructieve patronen? Hoe komt het dat plots alles lijkt tegen te zitten en hoe ga je daar mee om?

We ordenen warrige gedachten en gaan naar de bron van emotionele pijn. We ontdekken jouw kwaliteiten en je leert gebruik maken van de kennis die jij in jouw leven al hebt opgebouwd.

Met mijn levenservaring en professionele achtergrond sta ik je bij en help ik je op weg.

Deze sessie kan je ook gebruiken als eerste kennismaking voor je een lichaamswerksessie boekt. Ze staat open voor individuele counseling of koppeltherapie.

Duur: +/- 1,5 uur
Prijs: € 90
handen rusten zacht op lichaam
Lichaamswerk

Seksualiteit is de intieme verbinding met jezelf, met elkaar maar ook met wat groter is dan jou en mij. Het kan leiden tot een diepe spirituele ervaring van totale liefde, voor jezelf, voor de ander en het hele universum. 

Door meditatie en ademhaling help ik jou meer in je lichaam aanwezig te zijn en in je eigen energie te blijven. Dan maken we contact en gaan we verbinden. Je mag helemaal opgaan in het ontvangen van bewuste aanraking en een overheerlijke massage. Je leert ontdekken hoe jouw lichaam reageert, wat het fijn vindt en hoe je hierover kan communiceren. 

Ik werk vanuit de tantrische visie op aanraking. Dat betekent: in het moment en met volle aandacht en liefde aanwezig zijn, aanraken in doelloosheid (dus niet naar een hoogtepunt toewerken) en met veel respect voor jou als unieke mens. In tantra werken we met de levensenergie die huist in je onderbuik en je seksuele delen: daar ligt je oerkracht! Het is heerlijk om daar verbinding mee te maken en deze in elke cel van je lichaam te voelen.

In de sessie is er voldoende ruimte voor gesprek. Uitwisseling van aanraking is mogelijk, maar met duidelijke regels die we voor en tijdens elke sessie opnieuw bespreken.

Aanraken van jouw intieme delen kan als dit binnen de sessie past en in jouw proces past. Het is belangrijk dat jij, maar ook ik, je ten allen tijde veilig en comfortabel voelt. Mijn werk is geen seksuele dienstverlening.

Duur: ongeveer 3 uur
Prijs: € 250
hand op onderrug
Helende aanraking

Je lichaam heeft het nodig om spanning en opgeslagen trauma's te lossen, anders kan het gaan blokkeren. Door helende aanraking en massage geef ik tegendruk waardoor deze spanning loskomt. De aanraking is soms zacht, soms stevig. Ik stem mij goed op jou af en voel wat jij op dit moment nodig hebt.

Ik help jou je ademhaling vol te gebruiken waardoor je levensenergie krachtiger door je lichaam gaat stromen. We herontdekken je primitieve stem, een krachtig en vaak nog onbekend deel van je lichaam. Het is heel spannend om hier mee te werken maar fantastisch om te doen! Het helpt je jouw emoties te uiten en je sterk in jezelf te voelen.

We bouwen de sessie samen stap voor stap op. Je leert je grenzen aan te geven en te voelen. Naakt zijn hoeft niet, jij geeft zelf aan wat voor jou het fijnste aanvoelt.

Voor en tijdens de sessie is er ruim de tijd voor gesprek en reflectie zodat al wat je beleeft goed geïntegreerd kan worden.

Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 190
bottom of page